مصرف مواد افیونی در دوران بارداری

در این مطلب از سایت کلینیک ترک اعتیاد اکسیر پاکی تصمیم داریم برای شما مصرف مواد افیونی در دوران بارداری را توضیح دهیم. جهت هرگونه مشاوره درباره ترک اعتیاد و درمان اعتیاد به روش سم زدایی و روان درمانی و ترک مواد مخدر در کرج و تهران میتوانید با کارشناسان کلینیک تخصصی ترک اعتیاد تماس بگیرید.

مصرف مواد افیونی در دوران بارداری

به خاطر همین می‌توان اظهار کرد که این تأثیرات خیلی زیاد می‌باشد. بعضی از مواد مخدر مثل کوکائین و هروئین می‌توانند باعث کم شدن جریان خون و اکسیژن به جنین شده و این ممکن است باعث ایجاد نقص‌های قلبی، عصبی و رشدی در جنین شود.

بررسی عوارض مواد مخدر دوران بارداری

 مصرف شیشه توسط مادر در ماه‌های اول بارداری، تأثیرات منفی بر روی سلول‌های مغزی جنین می‌گذارد.

عوارض احتمالی شامل کم‌خونی، زردی نوزاد، دیسترس تنفسی جنین، سپتیسمی، هیپوکلسمی، هیپوگلیسمی، پنومونی مادرزادی، اسیدوز متابولیک، عفونت چشمی با نایسریاگونوره یا کلامید یا تراکوماتیس، عفونت ادراری و تومورهای شکمی می‌باشد.

علاوه بر این، مصرف سیگار توسط مادر می‌تواند مهم‌ترین عامل کم شدن وزن نوزاد را تشکیل بدهد.

اختلالات رفتاری و مشکلات در ارتباط اجتماعی و حل مسائل هم در زندگی آینده این کودکان مشاهده می‌شود، که نشان از وضعیت پرخطر آن‌هاست.

بیشتر بخوانید:ترک مواد مخدر شیشه

زایمان در مادران مبتلا به اعتیاد چگونه است؟

خیلی از زنان باردار که به بیمارستان مراجعه می‌کنند، بیشتر اعتیاد خود را اعلام نمی‌کنند یا در مورد ترک آن اظهاراتی دارند.

با این حال، درخواست غیرمعمول برای مقدار بیشتر مورفین به عنوان دردآوری قبل و بعد از زایمان، ممکن است پرستاران و پزشکان را به شک مبنی بر وابستگی مواد مخدر ببرد.

بعضی از زنان، وقتی که دردهای زایمان آن‌ها شدیدتر می‌شود، اعتراف می‌کنند که به مواد مخدر وابسته هستند.

اعتراف دیرینه می‌تواند به مشکلات جدی در زمان درمان و زایمان باعث شود، به ویژه اگر نیاز به انجام جراحی سزارین وجود داشته باشد و نیاز به بیهوشی باشد.

توضیحات متخصص بیهوشی به مادر در مورد مشکلات و عوارضی که ممکن است در زمان عمل جراحی برای یک معتاد به وجود آید، خیلی حیاتی است.

این زنان نیازمند مراقبت‌های خاصی هستند تا پزشکان بتوانند وضعیت واقعی آن‌ ها را درک کرده و درمان مناسب برای مادر و نوزاد را شروع کنند.

بیشتر زنان باردار از چه مواد مخدری مصرف می کنند؟

استفاده از شیره به عنوان یک نوع تریاک در زنان باردار به‌ عنوان یکی از مشکلات جدی و پرخطر مطرح شده است.

در حالی که مواد مخدری مثل هروئین، ماریجوانا و کوکائین در گذشته توجه زیادی به خود جلب کرده‌اند، شیره هم برای مثال یکی از مواد پرمصرف در بین زنان باردار برجسته شده است.

مصرف این مواد در این مرحله از زندگی زنان، می‌تواند باعث اثرات خیلی خطرناک بر روی سلامت مادر و جنین منجر شود و حتی به مرگ هر دو نیز منجر شود.

 مواد مخدر می‌تواند باعث مشکلات قلبی، تنفسی و عصبی در مادر شود که در آخر می‌تواند باعث مرگ مادر شود.

کدام مواد بیشترین تاثیرات را برای جنین دارند؟

مصرف هر نوع مواد مخدری در دوران بارداری می‌تواند به عواقب جدی برای جنین باعث می شود.

برای مثال، نوزادانی که در رحم مادر با مواد مخدر مثل کوکائین در تماس هستند، ممکن است دارای سرهای کوچک‌تری شوند که این می‌تواند نشان‌ دهنده ضریب هوشی پایین تری باشد.

همچنین، بعضی نوزادان ممکن است با نقایص مادرزادی روبرو شوند که بر سیستم ادراری یا قلب تأثیر می‌گذارد.

استفاده از کوکائین یا متامفتامین در دوران بارداری می‌تواند خطر سقط جنین را بالا ببرد.

 مصرف دود سیگار ممکن است باعث تاخیر در رشد کودک شود و بعد از زایمان، نوزادان ممکن است علائم ترک همراه با گریه و لرز را تجربه کنند.

 سیگار کشیدن در دوران بارداری

زنان باردار که سیگار می‌کشند، نیکوتین و مواد شیمیایی سرطان‌ زا را به جنین منتقل می‌کنند.

بر اساس گزارش مرکز کنترل بیماری، مادرانی که در اوایل بارداری سیگار مصرف می‌کنند، احتمال بیشتری دارند که نوزادانی با چندین نقص قلبی مختلف، از جمله نقص‌های سپتوم به دنیا بیاورند.

بیشتر این نوزادان در سال اول زندگی خود فوت می‌کنند و کسانی که زنده می‌مانن، با بستری طولانی در بیمارستان و جراحی‌ های متعدد همراه با ناتوانی روبرو می‌شوند.

اعتیاد به مواد مخدر باعث عوارض جدی برای مادر و جنین می‌شود.

این عوارض شامل زایمان زودرس، بالا رفتن شیوع سقط خود به خودی، اختلالات جفت دکولمان، تأخیر در رشد داخل رحمی جنین، مرگ و میر پره‌ناتال، پراکلامپسی، پارگی زودرس کیسه آب، بالا رفتن نرخ سزارین و نواقص خلقی در نوزادان تولد یافته از عوارضی هستند که ممکن است رخ بدهند که هی نتیجه اعتیاد به مواد مخدر در مادران باردار هستند.

بیشتر بخوانید:درمان اعتیاد به متامفتامین

سندرم محرومیت نوزادی (NAS)
اعتیاد مادر باردار به مواد مخدر و داروهای غیرمجاز می‌تواند سبب سندرم محرومیت نوزادی یا NAS شود که در آن، کودک بعد از تولد علائم ترک مواد را خواهد داشت.
. لکه‌دار بودن پوست
. اسهال
. گریه‌های زیاد
. ریفلاکس غیرمعمول
. تب
. رفلکس‌های بیش از حد فعال کودک
. تحریک‌پذیری عصبی
. تغذیه ضعیف
. تنفس تند
. تشنج
. مشکلات خواب
. وزن‌گیری کُند
. گرفتگی بینی و خس‌خس
. تعریق
. استفراغ
. رعشه
. نقص‌های مادرزادی
. کم وزنی حین تولد
. تولد زودهنگام
. کوچک بودن سر
. سندرم مرگ ناگهانی کودک (SIDS)

علائم ترک پتیدین در صورت ترک خودسرانه

بستگی به مدت زمان مصرف دارو، میزان دوز مصرفی، ترکیب داروی پتیدین با بقیه داروها، نحوه مصرف و سلامت روحی و جسمی فرد مصرف کننده، علائم ترک پتیدین متفاوت است. در زیر بعضی از متعدد ترین علائم ترک داروی پتیدین در صورت قطع ناگهانی مصرف و بدون نظارت پزشک بیان شده است:

  1. توهم
  2. تهوع
  3. بی خوابی
  4. پارانویا
  5. اضطراب
  6. بی قراری
  7. استفراغ
  8. تعریق
  9. خشکی دهان
  10. افزایش فشار خون
  11. از دست دادن تنفس
  12. درد عضلانی

بیشتر بخوانید:سریعترین روش ترک تریاک

کلینیک تخصصی ترک اعتیاد و درمان اعتیاد به روش سم زدایی در تهران و روان درمانی در تهران و ترک اعتیاد در کرج – روان درمانی در کرج , کلینیک ترک مواد مخدر در تهران

کلینیک تخصصی ترک اعتیاد اکسیر پاکی و درمان و ترک اعتیاد در کرج و تهران زیر نظر مستقیم پزشک متخصص و با روش های کاملا علمی مطابق با سم زدایی و روان درمانی وسوسه میباشد و همچنین دارای روش درمانی اختصاصی ویژه ی هر بیمار با بیش از ۲۵ سال سابقه درخشان فعالیت در استان البرز میباشد

و مفتخر است که با تکیه بر روش های کاملا علمی و بدون کمترین احساس درد و خماری و تنها ظرف ۳ روز تا یک هفته، اقدام به ترک انواع مخدر و داروهای اعتیاد آور می نماید. جهت هرگونه مشاوره درباره ترک اعتیاد و درمان اعتیاد به روش سم زدایی و روان درمانی و ترک مواد مخدر در کرج و تهران میتوانید با کارشناسان مرکز ترک اعتیاد اکسیر پاکی تماس بگیرید

شماره تماس کلینیک ترک اعتیاد و مواد مخدر در کرج : ۰۲۶۳۲۲۴۲۶۴۷

شماره همراه : ۰۹۳۵۳۲۴۲۶۴۷

آدرس کلینیک تخصصی ترک اعتیاد ترک اکسیر پاکی : کرج.خیابان مظاهری به سمت میدان شهدا, جنب قنادی گلستان , نبش کوچه احمدی

بدون نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *