درمان و توانبخشی برای اعتیاد به بنزودیازپین - درمان اعتیاد به روش سم زدایی - ترک مواد مخدر - ترک اعتیاد - روان درمانی - 02632242647

در این مطلب از سایت کلینیک ترک اعتیاد اکسیر پاکی تصمیم داریم برای شما درمان و توانبخشی برای اعتیاد به بنزودیازپین را توضیح دهیم. جهت هرگونه مشاوره درباره ترک اعتیاد و درمان اعتیاد به روش سم زدایی و روان درمانی و ترک مواد مخدر در کرج و تهران میتوانید با کارشناسان کلینیک تخصصی ترک اعتیاد تماس بگیرید.

درک اعتیاد به بنزودیازپین و گزینه های درمان توانبخشی

بنزودیازپین ها دسته ای از داروها هستند که عمدتاً در درمان اختلالات اضطرابی ، بی خوابی ، تشنج ، بی قراری، اسپاسم عضلانی و سندرم ترک الکل (و سایر موارد) استفاده می شوند . بنزودیازپین ها اثربخشی انتقال دهنده عصبی گاما آمینوبوتیریک اسید (GABA) را در مغز و سیستم عصبی مرکزی (CNS) افزایش می دهند و به آنها خاصیت آرام بخش، خواب آور، ضد تشنج، ضد اضطراب و شل کننده عضلانی می دهند. با این حال، اثرات بنزودیازپین‌ها، به‌ویژه در دوزهای بالاتر، می‌تواند شامل تظاهرات یک «بالا» سرخوشی باشد که در کنار اثرات آرام‌بخش اغلب لذت‌بخش‌شان ، می‌تواند بنزودیازپین‌ها را مورد توجه مصرف‌کنندگان تفریحی مواد مسموم‌کننده قرار دهد.

بنزودیازپین ها به طور تصادفی در دهه 1950 کشف شدند، اما هنگامی که خواص آنها آشکار شد به عنوان “آرام بخش های جزئی” به بازار عرضه شدند، که به عنوان جایگزین ایمن تر برای داروهای کلاس باربیتورات ها در نظر گرفته شد (که مشخص شده بود، خطرات متعددی از جمله احتمال اعتیاد را به همراه دارد . و خطر مصرف بیش از حد کشنده ). با این حال، همانطور که بنزودیازپین‌های مختلف تولید و به بازار عرضه شدند، خطرات مرتبط با آن‌ها پدیدار شد: اگرچه هنوز از باربیتورات‌ها ایمن‌تر و کم‌مشکل‌تر تلقی می‌شوند، اما اکنون شناخته شده‌اند که بنزودیازپین‌ها نیز عادت‌ساز هستند و خطر مصرف بیش از حد را نیز به همراه دارند.

انواع و مارک های مختلف بنزودیازپین

بسیاری از انواع و مارک های مختلف بنزودیازپین ها در انگلستان به صورت رسمی و غیرقانونی در دسترس هستند. اگرچه اثرات و نیمه عمر هر داروی خاص ممکن است متفاوت باشد بنزودیازپین های خاص فقط در درمان شرایط خاصی تجویز می شوند و برخی ممکن است بسیار طولانی تر از سایرین باشند به طور کلی از نظر خطراتی که ایجاد می کنند یکسان هستند. از جمله خطرات سلامت جسمی و روانی. در نتیجه، بنزودیازپین ها تحت قانون سوء استفاده از مواد مخدر 1971 با هم طبقه بندی می شوند، که طبق آن آنها به عنوان مواد کنترل شده با کلاس C طبقه بندی می شوند که فقط با نسخه معتبر قابل تهیه هستند: نگهداری و عرضه غیرقانونی بنزودیازپین ها می تواند منجر به محکومیت های شدید شود. به ترتیب به پنج سال حبس و جزای نقدی نامحدود و تا 14 سال حبس و جزای نقدی نامحدود.

بیشتر بخوانید: اعتیاد و سوء مصرف اکسی کدون

زمانی که بنزودیازپین ها به صورت پزشکی ارائه می شوند

زمانی که بنزودیازپین ها به صورت پزشکی ارائه می شوند، معمولاً به شکل قرص یا کپسول برای مصرف خوراکی تجویز می شوند، اما ممکن است از طریق تزریق داخل وریدی یا عضلانی، چسب های زیر زبانی، اسپری دهانی یا مقعدی یا واژینال نیز تجویز شوند. زمانی که از قرص های بنزودیازپین برای تفریح ​​استفاده می شود و مورد سوء استفاده قرار می گیرد ، گاهی اوقات آن را آسیاب می کنند و خرخر می کنند (دم می کنند)، یا حتی در معرض خطر قابل توجهی برای مصرف کننده تزریق می شوند. این روش‌ها احتمال ابتلای کاربر به اعتیاد را تا حد زیادی افزایش می‌دهند – اگرچه باید در نظر داشت که هر فردی که از بنزودیازپین‌ها استفاده می‌کند، صرف نظر از مسیر مصرف، در معرض خطر اعتیاد و وابستگی قرار دارد.

اعتیاد یک اختلال در مراکز پاداش مغز است

اعتیاد از هر نوعی که باشد، عملاً یک اختلال در مراکز پاداش مغز است (به ویژه آنهایی که در قسمت‌هایی از مغز به نام آمیگدال و ناحیه تگمنتال شکمی یافت می‌شوند). فردی که در طول زمان درگیر یک رفتار پاداش دهنده خاص (مانند مصرف بنزودیازپین ها و تجربه اثرات آنها) می شود، ممکن است به لطف ترشح مواد شیمیایی عصبی از جمله دوپامین (مرتبط با احساس لذت و پاداش) آن رفتار را با احساسات و احساسات مثبت مرتبط کند . رفتار را تحریک می کند.

بیشتر بخوانید:  سوء استفاده نوجوانان از اکسی کدون

با گذشت زمان، سیستم پاداش با فرکانس مواجهه با رفتار مورد نظر تنظیم می‌شود و ترشح دوپامین را بیشتر و بیشتر منوط به انجام آن رفتار می‌کند و بنابراین فرد آسیب‌دیده احساس می‌کند مجبور است این رفتار را برای دستیابی به مطلوب تکرار کند. احساسات و عواطف مثبت و همچنین برای جلوگیری از احساسات منفی ناشی از کمبود دوپامین در صورت اجتناب از رفتار. هنگامی که فردی اجبار شدیدی را برای تکرار رفتار مورد نظر احساس می کند، حتی اگر ممکن است از پیامدهای منفی مختلف انجام آن آگاه باشد، این پدیده به عنوان اعتیاد شناخته می شود.

اعتیاد با پدیده‌ های وابستگی و تحمل

اعتیاد با پدیده‌ های وابستگی و تحمل (که با این وجود اغلب با آن اشتباه گرفته می‌شود ) مرتبط است، اما متمایز از آن است. تحمل زمانی اتفاق می‌افتد که فردی که ماده‌ای را مصرف می‌کند در طول زمان به سطوح خاصی از آن ماده در سیستم خود عادت می‌کند و متعاقباً برای دستیابی به اثرات مطلوبی که در ابتدا در دوزهای پایین‌تر تجربه می‌کرد، نیاز به مصرف بیشتر و بیشتر از این ماده دارد.وابستگی به طور مشابه نتیجه تنظیم سیستم یک فرد با حضور یک ماده خاص است، اگرچه در مورد وابستگی، فرد برای عملکرد عادی به آن حضور متکی می شود. اگر ماده به طور ناگهانی از سیستم خارج شود (به عنوان مثال، اگر یک فرد وابسته به بنزودیازپین مصرف بنزودیازپین ها را متوقف کند) ممکن است علائم ناخوشایند و بالقوه خطرناک مختلفی ظاهر شود (که در مجموع به عنوان سندرم ترک شناخته می شود)، تا زمانی که سیستم فرد مبتلا به مرور زمان عادی شود (دستیابی به هموستاز). ).

در مورد بنزودیازپین ها به طور خاص، افزایش سطح دوپامین نیز وجود دارد که مستقیماً به دلیل تأثیر داروها بر مغز ایجاد می شود، که مکانیسم ایجاد اعتیاد را با تشدید تأثیر حضور دوپامین و عدم حضور بنزودیازپین ها در هنگام مصرف تقویت می کند. و به ترتیب مصرف نمی شود.

بیشتر بخوانید: مراحل اعتیاد

کلینیک تخصصی ترک اعتیاد و درمان اعتیاد به روش سم زدایی و روان درمانی و ترک مواد مخدر در کرج و تهران

کلینیک تخصصی ترک اعتیاد اکسیر پاکی و درمان و ترک اعتیاد در کرج و تهران زیر نظر مستقیم پزشک متخصص و با روش های کاملا علمی مطابق با سم زدایی و روان درمانی وسوسه میباشد و همچنین دارای روش درمانی اختصاصی ویژه ی هر بیمار با بیش از 25 سال سابقه درخشان فعالیت در استان البرز میباشد

و مفتخر است که با تکیه بر روش های کاملا علمی و بدون کمترین احساس درد و خماری و تنها ظرف 3 روز تا یک هفته، اقدام به ترک انواع مخدر و داروهای اعتیاد آور می نماید. جهت هرگونه مشاوره درباره ترک اعتیاد و درمان اعتیاد به روش سم زدایی و روان درمانی و ترک مواد مخدر در کرج و تهران میتوانید با کارشناسان مرکز ترک اعتیاد اکسیر پاکی تماس بگیرید

شماره تماس کلینیک ترک اعتیاد و مواد مخدر در کرج : 02632242647

شماره همراه : 09353242647

آدرس کلینیک تخصصی ترک اعتیاد ترک اکسیر پاکی : کرج.خیابان مظاهری به سمت میدان شهدا, جنب قنادی گلستان , نبش کوچه احمدی –

ترک مواد مخدر  و سم زدایی در تهران  – روان درمانی – روان درمانی در کرج – کلینیک ترک مواد مخدر 

بدون نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *