درمان و توانبخشی برای اعتیاد به آمفتامین - ترک اعتیاد در کرج- روان درمانی - ترک مواد مخدر - سم زدایی - شماره تماس : 02632242647 - 09353242647

در این مطلب از سایت کلینیک ترک اعتیاد اکسیر پاکی تصمیم داریم برای شما درمان و توانبخشی برای اعتیاد به آمفتامین را توضیح دهیم. جهت هرگونه مشاوره درباره ترک اعتیاد و درمان اعتیاد به روش سم زدایی و روان درمانی و ترک مواد مخدر در کرج و تهران میتوانید با کارشناسان کلینیک تخصصی ترک اعتیاد تماس بگیرید.

آشنایی با اعتیاد به آمفتامین و گزینه های درمان توانبخشی

آمفتامین یک محرک قوی سیستم عصبی مرکزی (CNS) است که معمولاً در درمان اختلال نقص توجه و بیش فعالی (ADHD)، خواب‌های خواب و چاقی استفاده می‌شود. اما همچنین یک داروی تفریحی در دسترس است که طیف گسترده‌ای از خطرات را برای بدن ایجاد می‌کند. و سلامت روان؛ آمفتامین همچنین به عنوان یک تقویت کننده عملکرد، تقویت کننده شناختی و به عنوان یک داروی غرایز جنسی مصرف می شود.

اگرچه معمولاً آمفتامین به ویژه از نظر جسمی اعتیادآور در نظر گرفته نمی‌شود، اما آمفتامین مانند بسیاری از مواد مرتبط از جمله مت آمفتامین (” کریستال مت “) دارای مسئولیت اعتیاد روانی قابل توجهی است و اعتیاد به آمفتامین یک مشکل مهم است که هزاران نفر را تحت تاثیر قرار می دهد. آمفتامین مناسب به عنوان دو انانتیومر لووآمفتامین و دکستروآمفتامین، که دومی محرک CNS بسیار قوی‌تری است . آمفتامین متعلق به کلاس فن اتیل آمین ها است و خود ترکیب اصلی کلاس آمفتامین های جایگزین است، از جمله مواد تفریحی معروف متعددی از جمله کریستال مت و MDMA (” اکستازی “).

اعتیاد از هر نوعی که باشد اساساً یک اختلال در سیستم پاداش مغز است

اعتیاد از هر نوعی که باشد اساساً یک اختلال در سیستم پاداش مغز است. مراکز پاداش در مغز به ویژه در بخش‌ هایی از مغز از جمله آمیگدال و ناحیه تگمنتال شکمی در پاسخ به قرار گرفتن در معرض محرک‌ های پاداش‌ دهنده از جمله درگیری به‌خصوص، مواد شیمیایی عصبی از جمله دوپامین (مرتبط با احساس لذت، رفاه و پاداش) آزاد می‌کنند. رفتارهای پاداش دهنده هنگامی که چنین رفتارهایی معمولاً در یک دوره زمانی تکرار می‌شوند، مراکز پاداش می‌توانند در پاسخ به آن تکرار، دوپامین بیشتری تولید کنند که این رفتار درگیر (یا حتی پیش‌بینی می‌شود) و باعث می‌شود که فرد مورد نظر احساسات مثبت را به همراه داشته باشد. با آن رفتار و سوق دادن آنها به درگیر شدن بیشتر در آن. علاوه بر این، فقدان دوپامین ناشی از توقف آن رفتار می تواند احساسات منفی از جمله خلق و خوی ضعیف ایجاد کند که فرد مبتلا ممکن است با تکرار رفتار، به طور بالقوه بارها و بارها، سعی در از بین بردن آن داشته باشد.

با گذشت زمان، این تعدیل سیستم پاداش می‌تواند به فرد احساس اجبار برای انجام رفتار مورد نظر را نشان دهد، حتی اگر آگاه باشد که انجام این کار می‌تواند پیامدهای زیان‌باری برای خود یا دیگران داشته باشد. این الگوی رفتاری و اجبار به درگیر شدن در آن همان چیزی است که ما به آن اعتیاد می گوییم.

اثرات دارو بر مغز انسان

به طور خاص در مورد آمفتامین، این مکانیسم را می توان به صورت شیمیایی ترکیب کرد: یکی از اثرات دارو بر مغز انسان، افزایش مقدار و اثربخشی دوپامین است، بنابراین فردی که به طور مکرر آمفتامین مصرف می کند ممکن است دچار “ضربه مضاعف” شود. دوپامین تولید شده هم توسط اختلال در عملکرد سیستم پاداش مغز و هم در نتیجه مصرف آمفتامین توسط آنها – و اثرات کمبود دوپامین، زمانی که فرد مصرف آمفتامین را متوقف می کند، به همین ترتیب تشدید می شود.

مصرف و سوء مصرف آمفتامین

علاوه بر اعتیاد و خطرات مرتبط با آن، مصرف و سوء مصرف آمفتامین می تواند عوارض جانبی نامطلوب متعدد دیگری ایجاد کند که برخی از آنها می توانند بسیار خطرناک باشند. عوارض جانبی بارز مصرف آمفتامین شامل فشار خون بالا یا افت فشار خون است. تاکی کاردی؛ اختلال عملکرد جنسی؛ تاری دید؛ از دست دادن اشتها؛ حالت تهوع و استفراغ؛ اسهال؛ درد شکم؛ دهان خشک؛ دندان قروچه؛ خونریزی بینی؛ یبوست ؛ سردرد؛ تعریق زیاد ؛ تشنج ؛ کاهش تحرک دستگاه گوارش؛ بی خوابی ؛ نوسانات خلقی؛ توهمات؛ اضطراب؛ افسردگی؛ تحریک پذیری؛ رفتار تکراری یا وسواسی؛ بی قراری شدید؛ سایکوز آمفتامینی ; سکته؛ و حمله قلبی

مصرف آمفتامین

مصرف آمفتامین همچنین می تواند منجر به مصرف بیش از حد شود که می تواند کشنده باشد. برخی از علائم مصرف بیش از حد آمفتامین عبارتند از: ضربان قلب غیر طبیعی. فشار خون بالا یا افت فشار خون؛ لرزش ؛ سردرگمی ؛ تحریک؛ تنفس سریع و پی در پی؛ درد عضلانی؛ احتباس ادرار؛ شوک قلبی؛ فروپاشی گردش خون؛ خونریزی مغزی؛ روان پریشی حاد آمفتامینی ؛ سندرم سروتونین ؛ رابدومیولیز؛ سمپاتومیمتیک سمپاتیک؛ ادم ریوی؛ نارسایی کلیه؛ آلکالوز تنفسی؛ هیپرپیرکسی؛ اسیدوز متابولیک؛ تشنج ؛ و کما اگر هر یک از این علائم را در فردی مشاهده کردید که می‌دانید آمفتامین مصرف کرده است، بلافاصله با اورژانس تماس بگیرید.

آمفتامین از نظر جسمی اعتیادآور در نظر گرفته نمی شود

اگرچه آمفتامین از نظر جسمی اعتیادآور در نظر گرفته نمی شود، و بنابراین علائم ترک آمفتامین در درجه اول ماهیت روانی دارند (اگرچه برخی از علائم فیزیکی ممکن است به صورت روان تنی ظاهر شوند)، ترک آمفتامین نیز یک وضعیت بالقوه خطرناک در نظر گرفته می شود. اولاً، یکی از علائم ترک آمفتامین، افکار خودکشی است: برخی از کاربرانی که از ترک استفاده می‌کنند، آنقدر افسرده می‌شوند که به خودکشی فکر می‌کنند و در برخی موارد مرتکب می‌شوند. ثانیاً، افرادی که تحمل آمفتامین را ایجاد کرده‌اند اما دوره‌ای از ترک را پشت سر می‌گذارند، ممکن است مقداری یا تمام آن تحمل را از دست بدهند . اگر دوباره عود کنند و آمفتامین را در دوزهایی مصرف کنند که قبلاً به آن عادت کرده بودند، اما اکنون دیگر نمی توانند با خیال راحت از عهده آن برآیند، مصرف بیش از حد که به طور بالقوه خطر مرگ را به همراه دارد یک نتیجه محتمل است.

با در نظر گرفتن تمام این خطرات

با در نظر گرفتن تمام این خطرات، به راحتی می توان فهمید که چرا اعتیاد به آمفتامین یک وضعیت بسیار خطرناک در نظر گرفته می شود. معتادان به آمفتامین خود را در معرض خطر مرگ ناشی از مصرف بیش از حد، و فهرست بسیار طولانی دیگر از پیامدهای منفی دیگر برای سلامت جسمی و روانی خود قرار می دهند که برخی از آنها می توانند کشنده نیز باشند. به همین دلیل، ضروری است که اعتیاد به آمفتامین، ترجیحاً در اسرع وقت، مقابله و غلبه شود.

بیشتر بخوانید: مراحل اعتیاد

کلینیک تخصصی ترک اعتیاد و درمان اعتیاد به روش سم زدایی و روان درمانی و ترک مواد مخدر در کرج و تهران

کلینیک تخصصی ترک اعتیاد اکسیر پاکی و درمان و ترک اعتیاد در کرج و تهران زیر نظر مستقیم پزشک متخصص و با روش های کاملا علمی مطابق با سم زدایی و روان درمانی وسوسه میباشد و همچنین دارای روش درمانی اختصاصی ویژه ی هر بیمار با بیش از 25 سال سابقه درخشان فعالیت در استان البرز میباشد

و مفتخر است که با تکیه بر روش های کاملا علمی و بدون کمترین احساس درد و خماری و تنها ظرف 3 روز تا یک هفته، اقدام به ترک انواع مخدر و داروهای اعتیاد آور می نماید. جهت هرگونه مشاوره درباره ترک اعتیاد و درمان اعتیاد به روش سم زدایی و روان درمانی و ترک مواد مخدر در کرج و تهران میتوانید با کارشناسان مرکز ترک اعتیاد اکسیر پاکی تماس بگیرید

شماره تماس کلینیک ترک اعتیاد و مواد مخدر در کرج : 02632242647

شماره همراه : 09353242647

آدرس کلینیک تخصصی ترک اعتیاد ترک اکسیر پاکی : کرج.خیابان مظاهری به سمت میدان شهدا, جنب قنادی گلستان , نبش کوچه احمدی –

ترک مواد مخدر  و سم زدایی در تهران  – روان درمانی – روان درمانی در کرج – کلینیک ترک مواد مخدر 

بدون نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *