در این مطلب از سایت کلینیک ترک اعتیاد اکسیر پاکی تصمیم داریم برای شما بهترین نکات برای ترک سیگار را توضیح دهیم. جهت هرگونه مشاوره درباره ترک اعتیاد و درمان اعتیاد به روش سم زدایی و روان درمانی و ترک مواد مخدر در کرج و تهران میتوانید با کارشناسان کلینیک تخصصی ترک اعتیاد تماس بگیرید.

بهترین نکات برای ترک سیگار

ترک سیگار در زبان عامیانه تعریف راحتی می باشد، ولی در پزشکی عبارت است از رویه ترک مواد مخدر حاوی نیکوتین مثل تنباکو و نیکوتینی که در سیگار و قلیان وجود دارد. رها شدن و سم‌ زدایی نیکوتین از بدن روند طولانی و سختی می باشد.

شخص در این راه می بایست اراده ی قوی داشته باشد، زیرا ترک مصرف سیگار با کم شدن دوپامین در مغز همراه می باشد که با حس افسردگی، کلافگی و حتی فکرهای منفی همراه می باشد.

مصرف کردن دخانیات یکی از اساسی ترین عوامل مرگ‌ و میر در دنیا می باشد. ترک کردن سیگار و تنباکو می تواند خطر بروز بیماری‌ هایی از قبیل موارد زیر را کم کند:

  • بیماری سرخرگ کرونری
  • سرطان های ریه
  • سرطان های پستان
  • مشکل در نعوظ و زناشویی
  • سکته ی قلبی
  • آلزایمر
  • نشانه های تنگی نفس

بیشتر سیگاری‌ هایی که خودسرانه به ترک سیگار اقدام می نمایند تنها ۳ تا ۶ درصد موفق به ترک دراز مدت می باشند.

اشخاص برای ترک سیگار و دوره ی بعد از مراحل سختی گذر کرده و می بایست با وسوسه برگشت به مصرف آن مقابله نمایند.

به‌ همین علت شخص می بایست به کمک یک تراپیست و مشاور و تحت‌ نظر پزشک اقدام به ترک سیگار نماید.

بیشتر بخوانید: سم زدایی و ترک کوکائین

بهترین نکات برای ترک سیگار: پیشنهاداتی برای موفقیت در ترک کردن سیگار

اکنون که با همه ی آنچه که درباره ی ترک سیگار احتیاج داشتید، آشنا شدید، وقت آن است که شیوه های خود مراقبتی را هم یاد بگیرید.

همیشه نخستین و مهم‌ ترین قدم می بایست از طرف فرد برای درمان برداشته‌ بشود، بر همین اساس با زیاد شدن آگاهی میتوانید خود را به ترک و انجام دادن کارهای زیر جهت موفقیت در این مسیر ترغیب نمائید؛

۱. علت خود را برای ترک سیگار بیابید

ترک سیگار انگیزه نیاز داشته و برای داشتن انگیزه شما به یک علت شخصی و قوی جهت ترک سیگار احتیاج دارید، مثل محافظت از سلامت خانواده و بچه ها یا جوان ماندن و یا کم شدن ریسک حمله های قلبی و بیماری‌ های مرتبط. علتی پیدا کنید که مهم باشد که انگیزه و وسوسه استعمال سیگار را کمرنگ نماید.

۲. قبل از اینکه یکدفعه سیگار کشیدن را ترک نمائید خودتان را آماده نمائید

سیگار کشیدن به گونه ای اعتیاد می باشد. مغز به نیکوتین وابستگی پیدا کرده است. قبل از ترک سیگار پشتیبانی آن را مهیا نمائید.

از دکتر خودتان درباره ی همه ی شیوه های کمکی مثل کلاس ها و برنامه های ترک سیگار؛ مشاوره و یا استفاده کردن از دارو سوال کنید و برای روزی که سیگار را ترک می نمائید خود را آماده کنید.

بیشتر بخوانید: درمان علل اساسی وابستگی به هروئین

۳. درمان های جایگزین نیکوتین را در نظر داشته باشید

ترک نمودن نیکوتین می تواند سبب سردرد شما شود و یا بر روحیه شما اثر داشته باشد و انرژی شما را کاهش دهد. مقاومت در مقابل ولع یکبار کشیدن اندکی سخت می باشد.

مطالعات نمایش می‌ دهد درمان های جایگزین نیکوتین مثل آدامس و یا قرص آن شانس موفقیت شما جهت ترک سیگار را افزایش می دهد.

۴. درباره ی قرص های تجویزی اطلاعات کسب نمائید

بعضی داروها قادر هستند انگیزه سیکار کشیدن و همینطور تاثیرات موقت و محتمل ترک سیگار، مثل افسردگی و یا تمرکز نداشتن را کم کنند. درباره ی این داروها با پزشک مشورت نمائید.

۵. به افرادی که دوستشان دارید تکیه نمائید

به افرادی که دوستشان دارید، اطلاع دهید که دارید سیگار را ترک می نمائید.

آنها مشوق های خوبی در این راه می باشند به خصوص موقعی که برای یک نخ سیگار وسوسه می گردید. جلسه های مشاوره و یا گروه درمانی هم قادر است تاثیرگذار باشد.

۶. به خودتان استراحت بدهید

یکی از علل سیگار کشیدن این می باشد که نیکوتین به ریلکس گشتن شخص کمک می نماید. بر همین اساس تلاش کنید که در هفته‌ های اول ترک سیگار از موقعیت‌ های استرس‌ زا دور شوید.

همینطور برای آرامش زیادتر به موسیقی مورد علاقه خودتان گوش دهید؛ فعالیت ورزشی انجام دهید با دوستان خود در تماس بوده و یا خودتان را به ماساژ مهمان نمائید.

۷. از الکل و سایر محرک ها دوری نمائید

هنگامی که نوشیدنی الکلی مصرف می نمائید نکشیدن سیگار سخت می باشد. بر همین اساس در ابتدای ترک سیگار نوشیدن الکل را قطع نمائید.

در صورتی که با نوشیدن قهوه سیگار می‌ کشید به جای آن چای مصرف کنید. در صورتی که عادت به سیگار کشیدن پس از غذا دارید چیز دیگری مانند جویدن آدامس؛ مسواک و یا قدم زدن را جایگزین آن نمائید.

بیشتر بخوانید: سم زدایی و ترک کراک کوکائین

۸. خانه را تمیز نمائید

هنگامی که آخرین سیگارتان را کشیدید تمام فندک‌ ها و زیرسیگاری‌ ها را دور ریخته و فرش‌ ها و وسایل منزل را تمیز نمائید. جهت از بین بردن بوی سیگار خوشبو کننده های هوا را مورد استفاده قرار دهید.

در صورتی که ماشین شما بوی سیگار دارد ماشینتان را هم تمیز نمائید.

۹. از ترک سیگار ناامید نگردید

بعضی افراد احتیاج به تلاش مجدد برای ترک سیگار دارند. در صورتی که سیگاری روشن نمودید؛ امید و انگیزه‌ خودتان را از دست ندهید.

فکر نمائید چه چیزی سبب بازگشت شما گردیده است؛ احساسات خودتان و یا دوستان و فضایی که در آنجا بودید. با کشف دلیل تعهد خودتان را نسبت به ترک سیگار قوی‌ تر نمائید.

۱۰. فعالیت بدنی را افزایش دهید

فعال بودن وسوسه نیکوتین را کم کرده و نشانه های ترک را کاهش می دهد. سوزاندن کالری به کم شدن وزن شما پس از ترک سیگار هم کمک می نماید.

۱۱. سبزیجات و میوه میل کنید

در زمان ترک سیگار تلاش ننمائید رژیم بگیرید. محرومیت بیشتر از اندازه قادر است نتیجه معکوس ایجاد کند.

به جای آن میوه، سبزی، غلات سبوس‌ دار و پروتئین بدون چربی مصرف نمائید که برای شما فایده دارد.

کلینیک تخصصی ترک اعتیاد و درمان اعتیاد به روش سم زدایی و روان درمانی و ترک مواد مخدر در کرج و تهران –

کلینیک تخصصی ترک اعتیاد اکسیر پاکی و درمان و ترک اعتیاد در کرج و تهران زیر نظر مستقیم پزشک متخصص و با روش های کاملا علمی مطابق با سم زدایی و روان درمانی وسوسه میباشد

و همچنین دارای روش درمانی اختصاصی ویژه ی هر بیمار با بیش از 25 سال سابقه درخشان فعالیت در استان البرز میباشد و مفتخر است که با تکیه بر روش های کاملا علمی و بدون کمترین احساس درد و خماری و تنها ظرف 3 روز تا یک هفته، اقدام به ترک انواع مخدر و داروهای اعتیاد آور می نماید.

جهت هرگونه مشاوره درباره ترک اعتیاد و درمان اعتیاد به روش سم زدایی و روان درمانی و ترک مواد مخدر در کرج و تهران میتوانید با کارشناسان مرکز ترک اعتیاد اکسیر پاکی تماس بگیرید

شماره تماس کلینیک ترک اعتیاد و مواد مخدر در کرج : 02632242647

شماره همراه : 09353242647

آدرس کلینیک تخصصی ترک اعتیاد ترک اکسیر پاکی : کرج.خیابان مظاهری به سمت میدان شهدا, جنب قنادی گلستان , نبش کوچه احمدی –

ترک مواد مخدر  و سم زدایی در تهران  – روان درمانی – روان درمانی در کرج – کلینیک ترک مواد مخدر 

بدون نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *