چگونگی ترک سیگار

در این مطلب از سایت کلینیک ترک اعتیاد اکسیر پاکی تصمیم داریم برای شما چگونگی ترک سیگار را توضیح دهیم. جهت هرگونه مشاوره درباره ترک اعتیاد و درمان اعتیاد به روش سم زدایی و روان درمانی و ترک مواد مخدر در کرج و تهران میتوانید با کارشناسان کلینیک تخصصی ترک اعتیاد تماس بگیرید.

چرا باید سیگار را ترک کنم؟

اگر سیگار را ترک کنید، سلامت خود و اطرافیانتان را بهبود خواهید بخشید. خطر ابتلا به بیماری های قلبی و ریوی، سرطان، سکته مغزی، حمله قلبی و مشکلات بینایی نیز کاهش می یابد. نوجوان شما می تواند به پیشگیری یا توقف آسیب به مغز یا بدن او کمک کند.

این به او کمک می کند تا به یک بزرگسال سالم تبدیل شود. صرف نظر از مدت زمانی که سیگار کشیده اید، می توانید از ترک آن بهره مند شوید.

بیشتر بخوانید:اعتیاد چیست؟

چگونگی ترک سیگار

نیکوتین یک داروی بسیار اعتیادآور است که در سیگار یافت می شود. علائم ترک می تواند زمانی اتفاق بیفتد که سیگار را ترک کنید و ترک آن را سخت کند. اینها عبارتند از اضطراب، افسردگی، تحریک پذیری، مشکل در خواب و افزایش اشتها. اگر برای ترک سیگار آماده شوید، شانس موفقیت خود را افزایش می دهید.

تاریخ ترک را تعیین کنید تاریخی را انتخاب کنید که در 2 هفته آینده باشد. روزی را انتخاب نکنید که فکر می کنید ممکن است استرس زا یا پرمشغله باشد. روز را یادداشت کنید یا آن را روی تقویم خود دایره کنید.

به دوستان و خانواده بگویید که قصد ترک سیگار را دارید. توضیح دهید که ممکن است هنگام تلاش برای ترک سیگار علائم ترک داشته باشید. از آنها بخواهید از شما حمایت کنند. آنها ممکن است بتوانند شما را تشویق کنند و به کاهش استرس شما کمک کنند تا ترک سیگار را برای شما آسان تر کنند.

فهرستی از دلایل خود برای ترک سیگار تهیه کنید. لیست را در جایی قرار دهید که هر روز آن را می بینید، مانند یخچال خود. وقتی هوس کردید می توانید به لیست نگاه کنید. همه ی تنباکوها و کالاهای نیکوتینی را از منزل، ماشین و محل کار خودتان حذف نمائید.

همچنین هر چیز دیگری که شما را به سیگار کشیدن وسوسه می کند مانند فندک، کبریت یا زیرسیگاری بردارید. ماشین، خانه و مکان‌هایی را که بوی دود می‌دهند، تمیز کنید. بوی دود می تواند باعث ولع شود.

محرک هایی که شما را به سیگار کشیدن وادار می کند را شناسایی کنید. این ممکن است شامل فعالیت ها، احساسات یا افراد باشد. همچنین 1 روشی را بنویسید که می توانید با هر یک از محرک های خود مقابله کنید.

به عنوان مثال، اگر می خواهید به محض بیدار شدن از خواب سیگار بکشید، فعالیت دیگری مانند ورزش را در این مدت برنامه ریزی کنید.

برای اینکه چگونه ترک می کنید برنامه ریزی کنید. در مورد ابزارهایی که می توانند به شما کمک کنند سیگار را ترک کنید، مانند دارو، مشاوره، یا درمان جایگزین نیکوتین آشنا شوید. حداقل 2 گزینه برای کمک به ترک سیگار انتخاب کنید.

به نوجوان خود کمک کنید تا برای ترک سیگار برنامه ریزی کند. اگر نوجوان شما تصمیمات خود را بگیرد، طرح موفقیت آمیزتر خواهد بود. سعی نکنید به او فشار بیاورید تا فوراً یا به روش خاصی ترک کند. حمایت کنید و در صورت نیاز کمک کنید.

بیشتر بخوانید:ترک اعتیاد

چند ابزار برای کمک به ترک سیگار چیست؟

مشاوره از یک ارائه دهنده مراقبت های بهداشتی آموزش دیده می تواند حمایت و مهارت هایی را برای ترک سیگار به شما ارائه دهد. ارائه دهنده همچنین به شما آموزش می دهد که علائم ترک و هوس های خود را مدیریت کنید.

ممکن است از یک مشاور، در گروه درمانی، یا از طریق تلفن درمانی به نام خط ترک، مشاوره دریافت کنید. درمان جایگزین نیکوتین (NRT) مانند چسب‌های نیکوتین، آدامس یا قرص‌های پاستیل ممکن است به کاهش هوس نیکوتین شما کمک کند.

ممکن است اینها را بدون دستور پزشک دریافت کنید. از سیگارهای الکترونیکی یا تنباکوی بدون دود به جای سیگار یا کمک به ترک سیگار استفاده نکنید. آنها هنوز حاوی نیکوتین هستند.

داروهای تجویزی مانند اسپری های بینی یا استنشاق کننده های نیکوتین ممکن است به کاهش علائم ترک شما کمک کنند. داروهای دیگری نیز ممکن است برای کاهش میل شما به سیگار استفاده شود.

از ارائه دهنده مراقبت های بهداشتی خود در مورد این داروها سوال کنید. ممکن است لازم باشد داروهای خاصی را 2 هفته قبل از تاریخ ترک شروع کنید تا خوب عمل کنند. هیپنوتیزم تمرینی است که به شما کمک می کند افکار و احساسات را هدایت کنید.

هیپنوتیزم ممکن است به کاهش هوس های شما کمک کند و تمایل بیشتری به ترک آن داشته باشید.

در طب سوزنی از سوزن های بسیار نازک برای متعادل کردن کانال های انرژی در بدن استفاده می شود. تصور می شود که این به کاهش هوس و علائم ترک نیکوتین کمک می کند. گروه‌های پشتیبانی به شما اجازه می‌دهند با دیگرانی که سعی در ترک سیگار دارند یا قبلاً ترک کرده‌اند صحبت کنید.

صحبت کردن با دیگران در مورد نحوه ترک سیگار ممکن است مفید باشد.

بیشتر بخوانید:انواع روش های ترک الکل

چگونه می توانم هوس هایم را مدیریت کنم؟

از موقعیت ها، افراد و مکان هایی که شما را به سیگار کشیدن وسوسه می کند، اجتناب کنید. به مکان‌های غیرسیگاری مانند کتابخانه‌ها یا رستوران‌ها بروید. درک کنید که چه چیزی شما را وسوسه می کند و سعی کنید از این چیزها اجتناب کنید.

دستان خود را مشغول نگه دارید. چیزهایی مانند توپ استرس یا خودکار را در دست بگیرید.

آب نبات یا خلال دندان را در دهان خود قرار دهید. آب نبات چوبی، آدامس بدون قند یا خلال دندان را همیشه همراه خود داشته باشید.

الکل یا کافئین نداشته باشید. این نوشیدنی ها ممکن است شما را به سیگار کشیدن وسوسه کنند. به جای آن مایعات سالم مانند آب یا آبمیوه بنوشید.

وقتی در برابر هوس های خود مقاومت می کنید به خود پاداش دهید. پاداش‌ها به شما انگیزه می‌دهند و به شما کمک می‌کنند مثبت بمانید.

فعالیتی را انجام دهید که حواس شما را از هوستان دور کند. به عنوان مثال می توان به نظافت، ایجاد هنر یا باغبانی اشاره کرد.

کلینیک تخصصی ترک اعتیاد و درمان اعتیاد در کرج به روش سم زدایی و روان درمانی و ترک مواد مخدر در کرج و تهران -سم زدایی در کرج،کلینیک ترک اعتیاد در کرج

کلینیک تخصصی ترک اعتیاد اکسیر پاکی و درمان و ترک اعتیاد در کرج و تهران زیر نظر مستقیم پزشک متخصص و با روش های کاملا علمی مطابق با سم زدایی و روان درمانی وسوسه میباشد

و همچنین دارای روش درمانی اختصاصی ویژه ی هر بیمار با بیش از 25 سال سابقه درخشان فعالیت در استان البرز میباشد

و مفتخر است که با تکیه بر روش های کاملا علمی و بدون کمترین احساس درد و خماری و تنها ظرف 3 روز تا یک هفته، اقدام به ترک انواع مخدر و داروهای اعتیاد آور می نماید.

جهت هرگونه مشاوره درباره ترک اعتیاد و درمان اعتیاد به روش سم زدایی و روان درمانی و ترک مواد مخدر در کرج و تهران میتوانید با کارشناسان مرکز ترک اعتیاد اکسیر پاکی تماس بگیرید

شماره تماس کلینیک ترک اعتیاد و مواد مخدر در کرج : 02632242647

شماره همراه : 09353242647

آدرس کلینیک تخصصی ترک اعتیاد ترک اکسیر پاکی : کرج.خیابان مظاهری به سمت میدان شهدا, جنب قنادی گلستان , نبش کوچه احمدی –

بدون نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *