خماری بعد ترک مواد مخدر

در این مطلب از سایت کلینیک ترک اعتیاد اکسیر پاکی تصمیم داریم برای شما خماری بعد ترک مواد مخدر را توضیح دهیم. جهت هرگونه مشاوره درباره ترک اعتیاد و درمان اعتیاد به روش سم زدایی و روان درمانی و ترک مواد مخدر در کرج و تهران میتوانید با کارشناسان کلینیک تخصصی ترک اعتیاد تماس بگیرید.

خماری بعد ترک مواد مخدر

چطور می‌ توان درد خماری و علائم ترک اعتیاد به مواد مخدر، توهم‌زا را وقتی که فرد معتاد تصمیم به ترک اعتیاد به مواد اعتیاد آور و مواد مخدر و مواد توهم‌زا می‌گیرد و مصرف را قطع می‌کند یا به هر دلیلی میزان مصرف را در طول روزکم می کند.

نشانه‌ها و علائم خماری در او ظاهر خواهد شد و به عکس در صورت مصرف بیشتر از دوز روزانه تجربه خواهد کرد. تحمل خماری سخت است و باعث برای بالا بردن دوز می‌شود.

خماری و علائم ترک مواد مخدر، به حالت های ناخوشایندی گفته می‌شود که در اثر کنار گذاشتن ماده مصرفی به وجود می‌آید. علائم خماری و ترک مواد مخدر می‌تواند با دیگری متفاوت باشد.

در بعضی از مواد مخدرها علائم جسمانی و در بعضی مواد دیگر مثل مواد توهم‌زا، علائم روانی بیشتر ظهور می‌یابد.

ادامه به علائم جسمانی و روانی زیاد، در ترک مواد مخدر به طور جداگانه‌ اشاره خواهیم کرد:

بیشتر بخوانیم:ترک کراک

علائم جسمانی

در اثر ترک مواد مخدر علائم جسمانی مختلفی می‌تواند رخ بدهد.

  • لرزش
  • تعریق
  • آبریزش بینی
  • دردهای عضلانی و مفصلی
  • حالت تهوع
  • استفراغ
  • یبوست
  • اسهال
  • خارش و مشکلات پوستی

علائم روانی

ترک اعتیاد، علاوه بر اینکه باعث حالات ناخوشایند جسمانی می‌شود، علائم روانی متعددی هم برای افراد ایجاد می‌کند. البته همه این علائم از طریق کلینیک مناسب قابل کنترل هستند.

علائم روانی مربوط به ترک می‌ توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • احساس بی‌ قراری شدید
  • اضطراب
  • خلق پایین و افسردگی
  • احساس کسلی و کندی روانی

حالات خماری در ترک مواد مخدر

اعتیاد به مواد مخدر مانند: تریاک، هروئین، مورفین وابستگی جسمانی و روانشناختی ایجاد می‌ کند؛ به همین خاطر وقتی که فرد مصرف را قطع می‌کند یا کم می کند نشانه‌ ها و علائم ترک ظاهر می‌ شوند. اول نشانه‌ های ترک و خماری کم است اما به مرور زمان این نشانه‌ ها بیشتر و بیشتر می‌ شوند.

علائم جسمانی در ترک مواد مخدر خیلی شدید هستند. در ابتدای ترک علائمی نظیر آبریزش بینی، تاری چشم و خمیازه کشیدن ظاهر می‌شود، در ادامه مردمک چشم بسیار بزرگ شده، اشتها از بین می‌رود، لرزه دیده شده و دوره‌ سرد و گرم شدن درد در تمام بدن آغاز می‌شود.

در آخر حالات گفته شده شدیدتر می‌شوند و علائمی چون بالا رفتن دمای بدن، فشار خون، نبض و تنفس اضافه می‌شوند. با استفاده از غذاهای مفید برای ترک اعتیاد، فراهم نمودن شرایط روانی آرام در محیط خانه، مشغول شدن به کار می‌ توان درد ناشی از خماری را کاهش داد. برای کاهش درد خماری می‌توانید از یک کلینیک ترک اعتیاد اکسیر پاکی کمک بگیرید.

بیشتر بخوانیم:ترک هیروئین

حالات خماری ناشی از مواد محرک

اعتیاد به مواد مخدر مانند: تریاک، هروئین، مورفین وابستگی جسمانی و روانشناختی ایجاد می‌کند، ببه خاطر همین وقتی که فرد مصرف، خود را قطع می‌کند یا کم می کند نشانه‌ها و علائم ترک ظاهر می‌شوند. اول نشانه‌های ترک و خماری کم است اما به مرور زمان در طولانی مدت این نشانه‌ها بیشتر و بیشتر می‌شوند.

اضطراب، بی‌قراری، رعشه، تعریق، تب، سر درد، عصبانیت و تحریک‌پذیری، کم یا زیاد شدن اشتها، میل شدید به مصرف، رویاهای غیرعادی ،کابوس، ناتوانی عمومی، افسردگی، خستگی، تمایل به خواب بیشتر و یا بی‌خوابی و لرزش بدن از جمله علائمی هستند که در پی ترک اعتیاد به مواد محرک برای بسیاری از افراد رخ می‌دهند. لازم است گفته شود که، نشانه‌هایی که پیش‌تر بیان شد مرتبط به مجموع مواد محرک است و حالات خماری ماده محرکی با دیگری می‌تواند متفاوت باشد.

حالات خماری ناشی از مواد توهم‌ زا

تا به حال گزارشی مبنی بر وابستگی جسمانی به مواد توهم زا ارائه نشده به جز ماده‌ ی PCP.

افرادی که از توهم‌زا استفاده می‌ کنند ممکن است به حالت روانی وابستگی پیدا کنند. این مسئله باعث می‌ شود میل شدید به مصرف دوباره در آن‌ها به وجود بیاید.

ترک زیادی که با کنار گذاشتن مواد توهم‌زا اتفاق می‌افتد، حالت روانی است که به آن فلش بک هم گفته می‌شود.

در فلش بک عوارض روانی ناشی از مصرف توهم‌ زا مانند: توهم‌ های بینایی، شنوایی و به طور ناگهانی و حتی چند ماه بعد از ترک ماده برای فرد اتفاق می‌ افتد.

در خیلی از مواقع این فلش بک‌ ها به طور دگرگونی‌ های بینایی، هاله‌ هایی از نور و تاریکی، ریزبینی، درشت بینی، توهم‌ های شنیداری، جرقه‌ های رنگی، درک اشتباه از اشیا ظاهر می‌ شوند. این دوره‌ ها چند ثانیه تا چند دقیقه طول می‌ کشد، اما احتمال دارد بعضی اوقات به صورت طولانی‌ تری ادامه پیدا کند.

PCP تنها مواد توهم‌ زایی که به دلیل عملکرد متفاوت آن بر روی مغز احتمال وابستگی جسمانی وجود دارد. علائم ترک آن به طور بی‌ حالی، کمبود انرژی، افسردگی و میل شدید به مصرف اتفاق می‌ افتد.

بیشتر بخوانیم:روش های درمان و ترک کوکائین

کلینیک تخصصی ترک اعتیاد و درمان اعتیاد در کرج روش سم زدایی در تهران و روان درمانی در تهران و ترک مواد مخدر در کرج، روان درمانی در کرج , کلینیک ترک مواد مخدر در تهران، درمان اعتیاد به مواد مخدر در کرج

کلینیک تخصصی ترک اعتیاد اکسیر پاکی و درمان و ترک اعتیاد در کرج و تهران زیر نظر مستقیم پزشک متخصص و با روش های کاملا علمی مطابق با سم زدایی و روان درمانی وسوسه میباشد و همچنین دارای روش درمانی اختصاصی ویژه ی هر بیمار با بیش از ۲۵ سال سابقه درخشان فعالیت در استان البرز میباشد

و مفتخر است که با تکیه بر روش های کاملا علمی و بدون کمترین احساس درد و خماری و تنها ظرف ۳ روز تا یک هفته، اقدام به ترک انواع مخدر و داروهای اعتیاد آور می نماید. جهت هرگونه مشاوره درباره ترک اعتیاد و درمان اعتیاد به روش سم زدایی و روان درمانی و ترک مواد مخدر در کرج و تهران میتوانید با کارشناسان مرکز ترک اعتیاد اکسیر پاکی تماس بگیرید

شماره تماس کلینیک ترک اعتیاد و مواد مخدر در کرج : ۰۲۶۳۲۲۴۲۶۴۷

شماره همراه : ۰۹۳۵۳۲۴۲۶۴۷

آدرس کلینیک تخصصی ترک اعتیاد ترک اکسیر پاکی : کرج.خیابان مظاهری به سمت میدان شهدا, جنب قنادی گلستان , نبش کوچه احمدی

بدون نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *