اعتیاد به بازی - ترک اعتیاد - درمان اعتیاد به روش سم زدایی - روان درمانی - ترک مواد مخدر - 09353242647 - 02632242647 - اکسیر پاکی

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”2″ border_color=”#ffffff” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”10″ padding_right=”10″ padding_bottom=”10″ padding_left=”10″ margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”true” min_height=”” hover_type=”none” link=”” first=”true” border_radius_top_left=”5″ border_radius_top_right=”5″ border_radius_bottom_right=”5″ border_radius_bottom_left=”5″][fusion_text]

در این مطلب از سایت کلینیک ترک اعتیاد اکسیر پاکی تصمیم داریم برای شما اعتیاد به بازی را توضیح دهیم. جهت هرگونه مشاوره درباره ترک اعتیاد و درمان اعتیاد به روش سم زدایی و روان درمانی و ترک مواد مخدر در کرج و تهران میتوانید با کارشناسان کلینیک تخصصی ترک اعتیاد تماس بگیرید.

اعتیاد به بازی توضیح داده شد

اعتیاد به بازی همچنین به عنوان اختلال بازی، اعتیاد به بازی های ویدیویی (VGA) و اعتیاد به بازی های رایانه ای شناخته می شود یکی از جدیدترین اشکال اعتیاد است که ظهور کرده است و هنوز بحث های قابل توجهی در مورد اینکه تا چه حد باید به عنوان یک بیماری در نظر گرفته شود وجود دارد. حق خودشه با این حال، صرف نظر از وضعیت پزشکی دقیق آن، اعتیاد به بازی در دهه‌های اخیر دردهای غیرقابل محاسبه‌ای را برای افراد بی‌شماری ایجاد کرده است.

تشخیص اعتیاد به بازی، انجام اجباری بازی‌های ویدیویی را تا حدی مشخص می‌کند که چنین رفتاری باعث آسیب جسمی یا روانی یا سایر اثرات مضر برای گیمر شود. برخی از افراد نمی‌توانند بازی‌های ویدیویی را برای دوره‌های بسیار طولانی متوقف کنند که پیامدهای بالقوه جدی برای سلامتی آنها خواهد داشت در واقع، تعدادی از مرگ و میرها با چنین دوره‌های بسیار طولانی بازی همراه بوده است. دیگران ممکن است پس از مدتی بتوانند دست از کار بکشند و در واقع بازی خود را با دوره‌های کاری و فعالیت‌ های آکادمیک نقطه‌ گذاری کنند، اما با این وجود نمی‌توانند وسواس بازی خود را از بین ببرند و به آن اجازه دهند که بر زندگی‌شان مسلط شود، احتمالاً به بهای هزینه روابط، فعالیت ها و جاه طلبی هایی که قبلاً ارزشمند بودند.

بیشتر بخوانید: درمان و توانبخشی برای اعتیاد به آمفتامین

اگرچه، همانطور که اشاره شد، هیچ اتفاق نظر پزشکی در مورد اینکه آیا اعتیاد به بازی باید به عنوان یک اختلال متمایز در نظر گرفته شود یا نه وجود ندارد. اساس عصبی شیمیایی اعتیاد رفتاری به طور فزاینده ای به خوبی درک می شود: تغییرات در شیمی مغز ، به ویژه در مراکز پاداش مغز باعث ایجاد یک اختلال می شود. اجبار به ادامه بازی های ویدیویی بدون توجه به هر گونه تأثیر منفی که انجام این کار ممکن است داشته باشد. طیف وسیعی از شرایط سلامتی، از جمله برخی دیگر از اختلالات جدی سلامت روان، با اعتیاد به بازی مرتبط است. در همین حال، شواهد حکایتی قابل توجهی در حال حاضر وجود دارد. نشان دادن تأثیر فاجعه بار اعتیاد به بازی بر روابط، زندگی اجتماعی، جهان بینی، چشم انداز زندگی و رفاه عمومی فرد مبتلا.

اعتیاد به بازی توسط WHO به عنوان اختلال طبقه بندی شده است

علیرغم عدم توافق فوق الذکر در جامعه پزشکی جهانی در مورد وضعیت خاص اعتیاد به بازی، سازمان جهانی بهداشت (WHO) در سال 2018 در کتابچه راهنمای تشخیصی خود در طبقه بندی بین المللی بیماری ها، «اختلال بازی» را تحت عنوان «اختلالات ناشی از رفتارهای اعتیادآور» طبقه بندی کرد.

بیشتر بخوانید: استفاده از دارو در درمان اعتیاد به آمفتامین

تعریف WHO «الگویی از رفتار مداوم یا مکرر در بازی را مشخص می‌ کند که ممکن است آنلاین (یعنی از طریق اینترنت) یا آفلاین باشد، که با موارد زیر آشکار می‌ شود:

1) اختلال در کنترل بازی (مانند شروع، فرکانس، شدت، مدت، پایان، متن نوشته).

2) افزایش اولویت به بازی تا حدی که بازی بر دیگر علایق زندگی و فعالیت های روزمره اولویت داشته باشد.

3) ادامه یا تشدید بازی با وجود وقوع پیامدهای منفی.

انواع اعتیاد به بازی

همانطور که تعریف WHO فوق الذکر نشان می دهد، نوع بازی که ممکن است یک فرد به آن معتاد شود، می تواند شامل بازی آنلاین یا آفلاین باشد. در واقع، از نظر تئوری، هر بازی یا ترکیبی از بازی‌ها ممکن است اعتیادآور باشد، و همانطور که در مورد هر شکلی از اعتیاد اتفاق می‌افتد، هر مورد منحصربه‌فرد منحصربه‌فرد است (اگرچه با برخی از مشترکات آشکار). با این حال، در عمل، اکثر معتادان به بازی‌ های ویدیویی وسواس خود را بر روی بازی‌های آنلاین متمرکز می‌کنند (اگرچه باید توجه داشت که این بدان معنا نیست که بازی آفلاین نیز بخشی از هر مورد معینی از اعتیاد را تشکیل نمی‌دهد).

بیشتر بخوانید: توانبخشی مواد افیونی

برخی از بازی‌های ویدیویی شامل عناصر قمار (چه با ارز واقعی یا درون بازی) هستند و بنابراین، انجام اجباری آنها ممکن است در واقعیت، نشانه اعتیاد به قمار باشد، نه بازی. به طور مشابه، برخی از بازی‌های با مضمون بزرگسالان دارای محتوای مستهجن هستند که تماشای اجباری آن ممکن است بخشی از اعتیاد به پورنوگرافی باشد تا اعتیاد به بازی، در حالی که در برخی دیگر ممکن است برخی عناصر مرتبط با رسانه‌های اجتماعی باشد که باعث ایجاد تعامل اجباری می‌شود. احتمالاً خیانت به اعتیاد به رسانه های اجتماعی (در حال حاضر یک منطقه مورد مطالعه قابل توجه).

ممکن است خطوط بین چنین اجبارها و اعتیاد به بازی به خودی خود مشخص نباشد، و در هر صورت ممکن است اعتیادهای متعدد در بازی وجود داشته باشد یا این اجبارها نشانه یک اختلال گسترده تر و پیچیده تر باشد. درمان برای هر کسی که از چنین ترکیبی از اجبارها رنج می‌برد، ضرورتاً سفارشی‌تر است، اما احتمالاً حاوی عناصری از درمان است که اکنون معمولاً برای معتادان به بازی ارائه می‌شود.

مراحل اعتیاد به بازی

بار دیگر، از آنجایی که در حرفه پزشکی در مورد نحوه طبقه بندی اعتیاد به بازی اتفاق نظر وجود ندارد، هیچ لیست توافقی کلی از مراحلی که از طریق آن شرایط ایجاد می شود وجود ندارد. علاوه بر این، از آنجایی که هر مورد منحصر به فرد است و ممکن است شامل یک بازی یا بازی کاملاً متفاوت از دیگری باشد، هر فهرستی از این قبیل فقط باید به عنوان راهنمای تقریبی در مورد چگونگی ظاهر شدن شرایط در نظر گرفته شود.

بیشتر بخوانید: درمان اعتیاد به الکل در منزل

با این وجود، برخی از مراحل کلیدی ممکن است به شرح زیر باشد:

  • قرار گرفتن در معرض اولیه: تجربیات اولیه یک فرد با بازی های ویدیویی، که در طی آن لذت و شاید شیفتگی به چنین بازی هایی ممکن است خیلی سریع ایجاد شود.
  • علاقه عمیق تر: بازی در زندگی افراد جایگاه مهم تری پیدا می کند، شاید نیاز به سرمایه گذاری فزاینده در سخت افزار، نرم افزار و زمان داشته باشد. سایر فعالیت ها ممکن است در نتیجه از اهمیت کمتری برخوردار شوند.
  • وسواس فزاینده: بازی شروع به ایفای نقش اصلی در زندگی افراد می کند، به طوری که افکار آنها به طور فزاینده ای صرفاً به سمت بازی و سایر فعالیت ها معطوف می شود و در حال حاضر، روابط به طور فزاینده ای نادیده گرفته می شوند زیرا اکثر اوقات فراغت فرد در حال حاضر به آن اختصاص می یابد. بازی
  • اعتیاد کامل: بازی به علاقه غالب یا حتی انحصاری فرد تبدیل می شود. تمام اوقات فراغت آنها صرف بازی می شود و تمام انرژی آنها روی آن متمرکز می شود، احتمالاً به قیمت کار یا پیشرفت تحصیلی. رژیم غذایی و الگوهای خواب احتمالاً تحت تأثیر بازی های مداوم قرار می گیرند و گیمر ممکن است خود را کاملاً از دوستان، خانواده و دنیای واقعی دور ببیند.

توجه به این نکته ضروری است که علیرغم بسیاری از داستان های ترسناک رسانه ای، بازی های ویدیویی به طور اجتناب ناپذیری در هر موردی به اعتیاد تبدیل نمی شوند. بازی می تواند بخشی بی ضرر در واقع، سالم از زندگی یک فرد، راهی لذت بخش برای استراحت و حتی راهی برای دوست یابی و معاشرت مجازی باشد.

بیشتر بخوانید: مراحل اعتیاد

کلینیک تخصصی ترک اعتیاد و درمان اعتیاد به روش سم زدایی و روان درمانی و ترک مواد مخدر در کرج و تهران

کلینیک تخصصی ترک اعتیاد اکسیرپاکی و درمان و ترک اعتیاد در کرج و تهران زیر نظر مستقیم پزشک متخصص و با روش های کاملا علمی مطابق با سم زدایی و روان درمانی وسوسه میباشد و همچنین دارای روش درمانی اختصاصی ویژه ی هر بیمار با بیش از 25 سال سابقه درخشان فعالیت در استان البرز میباشد و مفتخر است که با تکیه بر روش های کاملا علمی و بدون کمترین احساس درد و خماری و تنها ظرف 3 روز تا یک هفته، اقدام به ترک انواع مخدر و داروهای اعتیاد آور می نماید. جهت هرگونه مشاوره درباره ترک اعتیاد و درمان اعتیاد به روش سم زدایی و روان درمانی و ترک مواد مخدر در کرج و تهران میتوانید با کارشناسان مرکز ترک اعتیاد اکسیر پاکی تماس بگیرید

شماره تماس کلینیک ترک اعتیاد و مواد مخدر در کرج : 02632242647

شماره همراه : 09353242647

آدرس کلینیک تخصصی ترک اعتیاد ترک اکسیر پاکی : کرج.خیابان مظاهری به سمت میدان شهدا, جنب قنادی گلستان , نبش کوچه احمد –

ترک مواد مخدر  و سم زدایی در تهران  – روان درمانی

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

بدون نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *