درمان اعتیاد به بنزودیازپین و توانبخشی - کلینیک تخصصی ترک اعتیاد در کرج - روان درمانی - ترک مواد مخدر در تهران - شماره تماس: 09353242647

در این مطلب از سایت کلینیک ترک اعتیاد اکسیر پاکی تصمیم داریم برای شما از داروهای مورد استفاده برای درمان اعتیاد به بنزودیازپین و توانبخشی را توضیح دهیم. جهت هرگونه مشاوره درباره ترک اعتیاد و درمان اعتیاد به روش سم زدایی و روان درمانی و ترک مواد مخدر در کرج و تهران میتوانید با کارشناسان کلینیک تخصصی ترک اعتیاد تماس بگیرید.

مزایا و معایب استفاده از دارو در درمان اعتیاد به بنزودیازپین و توانبخشی

در صورت امکان، اکثر پزشکان ترجیح می دهند از تجویز دارو خودداری کنند و در صورت عملی، درمان غیردارویی را انتخاب کنند. با این وجود، ترک بنزودیازپین می‌تواند بسیار مشکل‌ساز و بسیار خطرناک باشد و نیاز به مراقبت‌های دارویی فوری داشته باشد و حتی در موارد کمتر جدی ترک، دارو همچنان می‌تواند زندگی را برای فرد معتاد بسیار آزاردهنده و ناراحت‌کننده کند.

دارو هزینه دارد که البته معمولاً در هزینه کلی توانبخشی گنجانده می شود و برخی از داروهایی که به طور بالقوه در درمان اعتیاد به بنزودیازپین استفاده می شوند می توانند عوارض جانبی بسیار نامطلوبی ایجاد کنند. به همین دلیل، اگر قصد ترک بنزودیازپین را دارید، ضروری است که سعی نکنید خود درمانی کنید: همیشه با پزشک مشورت کنید و فقط داروهایی را مصرف کنید که طبق نسخه معتبر توسط پزشک متخصص به شما داده شده است.

برنامه های جایگزین دارو برای درمان اعتیاد به بنزودیازپین

درمان برخی از اختلالات مصرف مواد شامل استفاده از داروهای جایگزین می شود به عنوان مثال، جایگزینی داروهای ایمن و قانونی به جای داروهای مشکل ساز، خطرناک تر و اغلب غیرقانونی. این امر نظارت و مدیریت مصرف را به طور قابل توجهی آسان تر می کند و زندگی را برای معتاد و درمان بسیار کمتر خطرناک می کند. در مورد اعتیاد به بنزودیازپین، برنامه‌های جایگزینی دارو معمولاً بسیار مؤثر نیستند، زیرا بنزودیازپین‌ها اثرات بسیار مشابهی دارند، اگرچه پزشکان ممکن است به دنبال جایگزینی بنزودیازپین کوتاه‌تر با یک بنزودیازپین با نیمه‌عمر طولانی‌تر برای کاهش دوزها و دفعات سوء مصرف باشند.

بیشتر بخوانید: از درمان چه انتظاری باید داشت

مدت زمان بازتوانی اعتیاد به بنزودیازپین

مدت زمانی که فرد در بازپروری تحت درمان اعتیاد به بنزودیازپین می‌ماند، به عوامل مختلفی از جمله شرایط شخصی، وضعیت جسمی و روانی، مدت و شدت اعتیاد و میزان پاسخگویی او به درمان بستگی دارد. به طور معمول، اقامت در توانبخشی بین یک تا سه ماه به طول می‌ انجامد با این حال، برنامه‌های کوتاه‌ تر و فشرده‌ تر و طولانی‌ تر ممکن است در مراکز خاصی ارائه شوند.

میزان موفقیت در درمان اعتیاد به بنزودیازپین و توانبخشی

ارزیابی دقیق از میزان موفقیت یا عدم موفقیت بازپروری ها دشوار است، زیرا بسیاری از معتادان مدت ها پس از پایان درمان با مراکز درمانی خود در تماس نیستند و در نتیجه موفقیت یا شکست خود را گزارش نمی دهند.

در سال 2012، آژانس ملی درمان NHS برای سوء مصرف مواد گزارشی منتشر کرد که در آن میزان موفقیت مراکز خصوصی ترک اعتیاد با عملکرد برتر در بریتانیا بین 60 تا 80 درصد (از نظر مراجعانی که درمان را تکمیل کرده‌اند و باقی مانده‌اند) تخمین زد. پرهیز پنج سال بعد). در انتهای دیگر مقیاس، امکانات بدترین عملکرد قادر به ادعای نرخ موفقیت بالای 20٪ نبودند.

برنامه دوازده مرحله ای برای درمان و توانبخشی اعتیاد به بنزودیازپین

یکی از شناخته شده ترین روش ها در درمان اعتیاد، برنامه 12 مرحله ای است که توسط بنیانگذاران الکلی های گمنام (AA) ایجاد شده است. بسیاری از سازمان‌ ها، از جمله معتادان گمنام (NA)، اکنون برنامه‌های 12 مرحله‌ ای را در هسته خود دارند، و برخی از مراکز بازپروری نیز برنامه‌ های 12 مرحله‌ای را ارائه می‌دهند یا دوره‌  های مقدماتی با هدف آشنایی معتادان با مدل 12 مرحله‌ ای قبل از مشارکت در حمایت . جلسات گروهی و فعالیت های مشابه در دوران نقاهت. با این حال، برخی از معتادان احساس نمی‌کنند که برنامه‌های 12 مرحله‌ای برای آنها مناسب است، زیرا چنین روش‌هایی معمولاً معتادان را ملزم می‌کنند که بپذیرند که باید خود را در دستان قدرت بالاتری (مانند خدا) قرار دهند که ممکن است با قدرت شخصی آنها هماهنگ نباشد.

درمان شناختی رفتاری برای درمان و توانبخشی اعتیاد به بنزودیازپین

درمان شناختی رفتاری ( CBT ) یکی از محبوب‌ترین شکل‌های درمان اعتیاد است و بسیاری از معتادان از قبل تا حدودی با روشی که آن را در فیلم یا تلویزیون دیده‌اند آشنا هستند. CBT با شناسایی و مقابله با فرآیندهای فکری منفی و رفتارهای مشکل ساز، با افزایش تنظیم هیجان، و با کمک به توسعه استراتژی های مقابله ای، به دنبال تقویت سلامت روان کلی، و پرداختن به مسائل خاصی مانند اعتیاد به بنزودیازپین است. درمانگران مهارت‌های جدیدی مانند پردازش اطلاعات را به مراجعان می‌دهند و با آنها برای ایجاد ابزارها و تکنیک‌های پیشگیری از عود برای ایجاد زندگی پس از درمان کار می‌کنند.

نقش مشاوره در درمان و توانبخشی اعتیاد به بنزودیازپین

برخلاف بسیاری از روان‌درمانی‌هایی که ممکن است در طول درمان اعتیاد ارائه شود، مشاوره شامل ارائه توصیه‌های مفید در مورد چگونگی مقابله با مشکلات خاص مانند مشکلات ناشی از سوء مصرف مواد و اعتیاد است. مشاوره اغلب در بازتوانی انجام می‌شود، اما اغلب یکی از عناصر برنامه‌های مراقبت‌های بعدی و استراتژی‌های بهبود مستمر معتادان است: مشاوران اعتیاد را می‌توان در سراسر کشور یافت. اگر با اعتیاد دست و پنجه نرم می کنید، یا تحت درمان قرار گرفته اید و می خواهید حمایت تکمیلی داشته باشید، با یک متخصص اعتیاد تماس بگیرید تا در مورد مشاوران منطقه خود صحبت کنید.

درمان فردی در مقابل گروهی

در توانبخشی، درمان معمولا در هر دو حالت یک به یک و گروهی ارائه می شود. در حالی که درمان انفرادی به مراجعان اجازه می دهد تا از نزدیک با درمانگران برای رسیدگی به مشکلات خاص خود همکاری کنند، گروه درمانی تعدادی از مراجعان (معمولاً بین سه تا دوجین) را گرد هم می آورد که تجربیات مشابهی از اوج و فرود اعتیاد دارند تا بتوانند آن موارد را به اشتراک بگذارند. تجربیات، ارائه مشاوره، ارائه دیدگاه های جدید در مورد موقعیت های ناراحت کننده، و ارائه یک همراهی ساده تا به یکدیگر بفهمانند که تنها نیستند.

انتخاب یک مرکز درمانی برای درمان و توانبخشی اعتیاد به بنزودیازپین

اگر به دنبال درمان برای اعتیاد خود هستید، قابل درک است که ممکن است از چشم انداز انتخاب یک مرکز درمانی احساس ترس کنید: به هر حال، دلیلی وجود ندارد که در این زمینه تخصص داشته باشید. با این حال، بسیار مهم است که انتخاب درستی داشته باشید، زیرا چه مرکز درمانی در آن شرکت می کنید ممکن است پیامدهای عمیقی برای موفقیت نهایی یا عدم موفقیت درمان شما داشته باشد. فهرستی از آرزوهایی که می خواهید از درمان خود به دست آورید را جمع آوری کنید و با یک متخصص اعتیاد تماس بگیرید تا در مورد این لیست و آنچه ممکن است واقع بینانه باشد صحبت کنید و از بهترین امکانات درمانی در منطقه جستجوی خود مطلع شوید.

بیشتر بخوانید: درمان و توانبخشی برای اعتیاد به بنزودیازپین

برنامه درمان اعتیاد به بنزودیازپین بستری

برخی از مراکز توانبخشی به بنزودیازپین را هم به صورت بستری و هم به صورت سرپایی ارائه می دهند. ایده کلیشه‌ای «بازپروری» معمولاً گزینه اقامتی بستری است که معتادان را از محیط‌های عادی خود که در آن به اعتیاد رفته‌اند حذف می‌کنند و در یک محیط مسکونی معمولاً بین 30 تا 90 روز قرار می‌گیرند که می‌توانند تحت درمان قرار گیرند. بر اساس یک طرح سفارشی درمان اعتیاد

مزایای درمان اعتیاد به بنزودیازپین بستری و مراکز بازپروری

مزایای درمان بستری متعدد است: پشتیبانی پزشکی 24/7 در محل. درمان، نسخه و سایر قرار ملاقات ها که همه در مرکز ارائه می شوند. محیطی امن، محرمانه، دلپذیر و عاری از مواد که در آن معتادان می توانند بر بهبودی تمرکز کنند. سایر امکانات موجود در سایت مانند سالن های ورزشی؛ و حمایت و کمک یک گروه همسالان آماده که ماهیت اعتیاد را درک می کنند.

بیشتر بخوانید: مراحل اعتیاد

کلینیک تخصصی ترک اعتیاد و درمان اعتیاد به روش سم زدایی و روان درمانی و ترک مواد مخدر در کرج و تهران

کلینیک تخصصی ترک اعتیاد اکسیر پاکی و درمان و ترک اعتیاد در کرج و تهران زیر نظر مستقیم پزشک متخصص و با روش های کاملا علمی مطابق با سم زدایی و روان درمانی وسوسه میباشد و همچنین دارای روش درمانی اختصاصی ویژه ی هر بیمار با بیش از 25 سال سابقه درخشان فعالیت در استان البرز میباشد

و مفتخر است که با تکیه بر روش های کاملا علمی و بدون کمترین احساس درد و خماری و تنها ظرف 3 روز تا یک هفته، اقدام به ترک انواع مخدر و داروهای اعتیاد آور می نماید. جهت هرگونه مشاوره درباره ترک اعتیاد و درمان اعتیاد به روش سم زدایی و روان درمانی و ترک مواد مخدر در کرج و تهران میتوانید با کارشناسان مرکز ترک اعتیاد اکسیر پاکی تماس بگیرید

شماره تماس کلینیک ترک اعتیاد و مواد مخدر در کرج : 02632242647

شماره همراه : 09353242647

آدرس کلینیک تخصصی ترک اعتیاد ترک اکسیر پاکی : کرج.خیابان مظاهری به سمت میدان شهدا, جنب قنادی گلستان , نبش کوچه احمدی –

ترک مواد مخدر  و سم زدایی در تهران  – روان درمانی – روان درمانی در کرج – کلینیک ترک مواد مخدر 

بدون نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *