ترک اعتیاد در کرج

در این مطلب از سایت کلینیک ترک اعتیاد اکسیر پاکی تصمیم داریم برای شما ترک اعتیاد در کرج را توضیح دهیم. جهت هرگونه مشاوره درباره ترک اعتیاد و درمان اعتیاد به روش سم زدایی و روان درمانی و ترک مواد مخدر در کرج و تهران میتوانید با کارشناسان کلینیک تخصصی ترک اعتیاد تماس بگیرید.

چگونه اعتیاد را ترک کنیم

برخی می گویند اعتیاد نبردی است که باید هر روز در آن پیروز شوید. دیگران می گویند اعتیاد هیولایی است که باید هر روز آن را بکشید.

از هر شکل گفتاری که برای توصیف اعتیاد استفاده می کنید، یک واقعیت ثابت است: شکست دادن اعتیاد آسان تر از انجام دادن آن است.

امروز، هیچ راه حل یا میانبر جادویی برای غلبه بر وابستگی خود نخواهید داشت.

در عوض، من شما را از طریق یک راهنمای گام به گام در مورد چگونگی ترک اعتیاد به طور واقع بینانه و مؤثر راهنمایی خواهم کرد. این یک طرح 3 قسمتی است، بنابراین دست و پنجه نرم کنید و بیایید دست به کار شویم!

بیشتر بخوانید:اثرات اعتیاد بر بدن

مرحله 1: حقیقت را بپذیرید و یک تاریخ تعیین کنید

اولین قدم برای ترک اعتیاد، اعتراف به وجود آن است. احتمالاً قبلاً این را شنیده‌اید، اما انجام آن چنان دشوار است که انجام آن برای بسیاری از افراد ممکن است هفته‌ ها، ماه‌ ها یا حتی سال‌ ها طول بکشد.

هر چند این کاملا طبیعی است. اعتراف به اینکه مشکل دارید دروازه ای برای ایجاد تغییر در زندگی است، و برای اکثر مردم خارج از کشور، پذیرش تغییر آسان نیست. پذیرش اولین قدم برای کمک به شما برای غلبه بر اعتیاد است.

اعتراف به یک اعتیاد، مانند اعتیاد به مواد مخدر یا اعتیاد به الکل، نیز اعتراف به این است که شما مشکل دارید. بسیاری از مردم به سختی می توانند عیب را در راه خود ببینند، که این مرحله را به چالش بزرگتری تبدیل می کند.

با این اوصاف، پذیرش اعتیاد نیز بیانگر شجاعت کافی برای رویارویی با مشکل است. این نشان‌ دهنده آغاز روند رویارویی است که در نهایت منجر به کشف دلایل اساسی در پشت اعتیاد می‌ شود.

به این ترتیب، تصدیق واقعی یک اعتیاد احتمالاً سخت‌ترین مرحله در طرح بهبودی است.

این به این دلیل است که فراتر از شناخت موضوع است. شما باید عمیق بگردید، کشف کنید و با بخش هایی از شخصیت و ذهنیت خود که ترجیح می دهید تجربه یا احساس نکنید کنار بیایید.

با این حال، این یک گام مهم برای حرکت در سفر شما به سمت بهتر شدن است. تنها پس از اعتراف به اعتیاد خود می توانید اقدامات فعالی را برای متعهد شدن به هوشیاری انجام دهید.

هنگامی که مشکل را تأیید کردید، تاریخ ترک را تعیین کنید. این باید آخرین روزی باشد که شما در برابر اعتیاد خود تسلیم خواهید شد.

مرحله 2: انتظار علائم را داشته باشید

پس از پذیرش مشکل اعتیاد خود، باید خود را برای مبارزه آماده کنید. در این مورد، یکی از مهم‌ترین سلاح‌های شما آگاهی از انتظارات است.

هنگامی که اعتیاد را ترک می کنید، علائم ترک به زودی پس از آن ظاهر می شود. ترک همچنین به عنوان سم زدایی شناخته می شود. زمانی است که مصرف الکل یا سایر مواد مخدر را قطع یا کاهش می دهید. دانستن و درک آنچه که به سراغ شما می آید نه تنها ضربه را کمی سخت تر می کند، بلکه به شما کمک می کند تا برای مقابله با آن آماده شوید.

به طور کلی علائم ترک به دو دسته روانی و جسمی طبقه بندی می شوند.

در حالی که این علائم بیشتر به نوع اعتیاد شما بستگی دارد، مطمئناً با گذشت زمان محو می شوند و اغلب پس از مدتی ترک آن کاملاً متوقف می شود.

بیشتر بخوانید:اثرات مشروبات الکلی بر بدن

علائم روانی

هنگام ترک اعتیاد باید انتظار داشته باشید که علائم ترک روانی را تجربه کنید.

اینها ممکن است شامل اضطراب، تحریک پذیری، پرخاشگری، افسردگی، نوسانات خلقی، هوس، توهم و مشکلات خواب باشد. مرحله ترک ممکن است هر وضعیت سلامت روانی زمینه ای را بدتر کند.

علائم دقیق بسته به ماهیت ماده اعتیادآوری که پشت سر می گذارید، سن و وضعیت سلامتی و روانی فعلی شما متفاوت است، اما هرگز خوشایند نیستند. این علائم ممکن است ترک را چالش برانگیزتر کند، اما انتخاب گزینه های درمانی موثر می تواند توانایی شما را برای موفقیت بهبود بخشد.

گذراندن علائم ترک روانی می تواند بسیار سخت باشد، بنابراین بهتر است از یک متخصص در برخورد با آنها کمک بگیرید.

علائم فیزیکی

علاوه بر علائم روانشناختی، علائم ترک فیزیکی در هنگام ترک اعتیاد معمول است. باز هم، علائم دقیق بسته به نوع ماده اعتیاد آوری که ترک می کنید متفاوت است، اما همیشه ناخوشایند هستند.

ناراحتی معده، لرزش، حالت تهوع، استفراغ، دردهای عضلانی، تعریق، ضعف، خستگی و تغییرات اشتها برخی از علائم ترک فیزیکی هستند که ممکن است مجبور به تحمل آن شوید.

این علائم چقدر طول خواهند کشید و چقدر شدید خواهند شد بر اساس ماهیت اعتیاد، سن شما و وضعیت سلامتی و روانی فعلی شما تعیین می شود. با این حال، علائم فیزیکی قبل از علائم روانی از بین می روند.

در برخی موارد، مقابله با علائم ترک فیزیکی می‌تواند خطرناک باشد و به کمک حرفه‌ ای همراه با داروهای حمایتی نیاز دارد.

بیشتر بخوانید: راهکار های ترک سیگار

مرحله 3: از محرک ها و وسوسه ها دوری کنید

بعدی در دستور کار شما شناسایی محرک هایی است که شما را به سمت اعتیاد سوق می دهد و از منابع وسوسه اجتناب کنید.

بیایید با مشخص کردن محرک های شما شروع کنیم. برای انجام این کار، باید نگاهی دقیق و تحلیلی به زندگی خود و شرایط پیرامون اعتیاد خود بیندازید.

آیا مکان‌ ها، زمان‌ ها، افراد، مسائل یا احساسات خاصی وجود دارد که باعث می‌ شود بخواهید از ماده اعتیاد آور استفاده کنید؟

هر عاملی که بتوانید شناسایی کنید می تواند به شما کمک کند تا برنامه ای برای دوری از محرک ها داشته باشید و شانس استفاده از مواد مخدر یا الکل را کاهش دهید. افرادی که برای رفع علائم بیماری روانی خود مشروبات الکلی می نوشند یا تسلیم مصرف مواد می شوند، ممکن است این مرحله را بسیار چالش برانگیزتر ببینند.

در مورد مقاومت در برابر وسوسه، نیاز به تلاش فعال از طرف شما برای تحقق آن دارد.

خواه وسوسه بازگشت به مکان‌های آشنا که محرک‌های شما وجود دارند، با افراد آشنا باشید که به‌ عنوان محرک عمل می‌ کنند یا وارد یک حالت روانی آشنا شوید که باعث مصرف مواد شما می‌شود.

بدون نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *