ترک الکل - کلینیک تخصصی ترک اعتیاد و درمان اعتیاد به روش سم زدایی و روان درمانی و ترک مواد مخدر در کرج و تهران

در این مطلب از سایت کلینیک ترک اعتیاد اکسیر پاکی تصمیم داریم برای شما ترک الکل را توضیح دهیم. جهت هرگونه مشاوره درباره ترک اعتیاد و درمان اعتیاد به روش سم زدایی و روان درمانی و ترک مواد مخدر در کرج و تهران میتوانید با کارشناسان کلینیک تخصصی ترک اعتیاد تماس بگیرید.

ترک الکل

هنگامی که فردی با نوشیدن زیاد الکل به طور منظم مبارزه می کند، به خصوص اگر نتواند آن را ترک کند، ممکن است دچار اختلال مصرف الکل شده باشد. تلاش برای ترک این اعتیاد می‌تواند منجر به  سندرم ترک الکل شود، که مجموعه‌ای از علائم فیزیکی است زیرا بدن تلاش می‌کند خود را بدون تأثیر الکل تنظیم کند. این وضعیت می تواند از نظر فیزیکی خطرناک باشد. برای سم زدایی موفقیت آمیز از الکل بدون اینکه خود را در معرض خطر عود یا دلیریوم ترمنس قرار دهید، مهم است که با یک متخصص پزشکی کار کنید.

علائم ترک الکل چیست؟

علائم ترک الکل می تواند به روش های مختلف ظاهر شود. علائم شایع، ناراحت کننده اما نه خطرناک عبارتند از:

  • اضطراب، تحریک پذیری یا نوسانات خلقی
  • افسردگی
  • پرش
  • لرزش، لرزش یا ضعف
  • واضح فکر نمی کند
  • خستگی یا فرسودگی
  • کابوس ها
  • بیخوابی

این علائم ممکن است شبیه خماری به نظر برسند، اگرچه بیش از 24 ساعت باقی خواهند ماند. علاوه بر این، فردی که سندرم ترک الکل را تجربه می کند ممکن است علائمی مانند:

  • رنگ پریدگی
  • پوست لطیف
  • سردرد ترک الکل
  • از دست دادن اشتها
  • حالت تهوع
  • استفراغ
  • ضربان قلب تند
  • تعریق

ترک الکل - کلینیک تخصصی ترک اعتیاد و درمان اعتیاد به روش سم زدایی و روان درمانی و ترک مواد مخدر در کرج و تهران

 

این علائم می توانند تا دو هفته ادامه داشته باشند و در مجموع احساس می کنند که یک آنفولانزای قوی هستند. با این حال، افرادی که به طور مداوم مقادیر زیادی الکل مصرف می کردند یا برای مدت طولانی با اختلال مصرف الکل دست و پنجه نرم می کردند، در معرض خطر ابتلا به دلیریوم ترمنز هستند. این افزایش در شدت علائم ترک و همچنین علائم خطرناکی مانند:

  • تحریک
  • هذیان
  • توهمات
  • سردرگمی شدید
  • تب
  • تشنج

علل ترک الکل

علائم ترک الکل ناشی از وابستگی و تحمل مغز و بدن به حضور الکل در سیستم است. بدون الکل، شیمی مغز و بدن باید به خودی خود عادی شود، و این می تواند منجر به علائم شود، زیرا بدن تلاش می کند تا فرآیندهای معمول را بازیابی کند. به عنوان مثال، انتقال دهنده عصبی گاما آمینوبوتیریک اسید (GABA) توسط الکل زمانی که فرد به طور منظم الکل مصرف می کند، سرکوب می شود. از آنجایی که انتقال دهنده عصبی می تواند با سهولت بیشتری توسط گیرنده های عصبی جذب شود، مغز هیجان زده میشود. این می تواند منجر به اضطراب، حملات پانیک، بی قراری، پارانویا و تشنج شود.

انتقال دهنده عصبی گلوتامات نیز با وجود الکل سرکوب می شود، زمانی که فرد به شدت و به طور مداوم الکل می نوشد. هنگامی که الکل دیگر وجود ندارد، گلوتامات می تواند باعث تحریک پذیری و تحریک پذیری شود. تغییرات در سایر انتقال دهنده های عصبی بر خلق و خو، پردازش بینایی و حافظه تأثیر می گذارد. ساختارهای مغز نیز ممکن است به دلیل تغییرات مداوم در شیمی مغز در مدت زمان طولانی آسیب دیده باشند، بنابراین فردی که به مبارزه خود با اختلال مصرف الکل پایان می دهد ممکن است مشکلات شناختی یا تغییرات شخصیتی داشته باشد که پس از سم زدایی ادامه می یابد.

درمان ترک الکل

رایج ترین و موثرترین درمان برای کمک به سم زدایی از الکل، استفاده از بنزودیازپین است. بسیاری از پزشکان یک بنزودیازپین طولانی اثر مانند دیازپام (Valium) را برای حفظ پردازش انتقال دهنده عصبی GABA تجویز می کنند. سپس پزشک با بیمار کار می کند تا دوز بنزودیازپین را کاهش دهد. این به کاهش علائم ترک، به ویژه اضطراب و بی‌ خوابی کمک می‌کند و از مزایای اضافی پیشگیری از تشنج است. مخروطی به بدن فرد اجازه می دهد تا به آرامی و بدون حضور الکل کار کند.

در برخی موارد، یک فرد ممکن است نسخه ای برای یک داروی ضد افسردگی یا یک داروی ضد روان پریشی دریافت کند، که می تواند خلق و خو را بهبود بخشد در حالی که فرد برای غلبه بر اعتیاد وارد دوره توانبخشی می شود.

تفاوت بین خماری و ترک الکل

خماری در مقابل ترک الکل: در حالی که خماری و ترک الکل هر دو شامل واکنش بدن به الکل در برخی ظرفیت ها هستند، این شرایط در نهایت بسیار متفاوت هستند. هرکسی که برای فیزیولوژی خاص خود بیش از حد الکل بنوشد ممکن است خماری را تجربه کند. با این حال، فردی که با اختلال مصرف الکل دست و پنجه نرم می کند، زمانی که تلاش می کند نوشیدن الکل را ترک کند، ترک را تجربه می کند و این علائم به دلیل کمبود الکل در بدن است، نه وجود باقیمانده آن.

یک  مطالعه در سال 2010 که ارتباط بین خماری و اختلال مصرف الکل را بررسی کرد، نشان داد که در برخی موارد، تجربه خماری یک عامل بازدارنده برای نوشیدن الکل است. در برخی دیگر، خلق و خوی ضعیف و سایر عوارض جانبی مرتبط با خماری، فرد را وادار به نوشیدن بیشتر در زمانی که احساس می‌کردند، می‌شد. این می تواند چرخه ای از سوء استفاده را برای جلوگیری از تجربه خماری ایجاد کند. در نهایت، افرادی که مشروبات الکلی زیاد می نوشند، یا دچار اختلالات مصرف الکل می شوند، از تجربه خماری معاف نیستند. مسئله زمانی است که فرد برای احساس طبیعی یا احساس اینکه می تواند وظایف روزانه خود را انجام دهد به الکل نیاز دارد.

علائم خماری شبیه برخی از علائم کمتر خطرناک ترک الکل است، اما مدت و شدت آن متفاوت است. خماری یک روز طول می کشد و مشکلات شناختی و حرکتی ممکن است تا روز دوم ادامه یابد. ترک الکل حدود دو هفته یا در برخی موارد بیشتر طول می کشد، مانند سایر انواع ترک مواد. برخلاف خماری، ترک الکل از نظر جسمی خطرناک است و عود می تواند منجر به مسمومیت با الکل و مرگ شود.

کلینیک تخصصی ترک اعتیاد و درمان اعتیاد به روش سم زدایی و روان درمانی و ترک مواد مخدر در کرج و تهران

کلینیک تخصصی ترک اعتیاد اکسیر پاکی و درمان و ترک اعتیاد در کرج و تهران زیر نظر مستقیم پزشک متخصص و با روش های کاملا علمی مطابق با سم زدایی و روان درمانی وسوسه میباشد و همچنین دارای روش درمانی اختصاصی ویژه ی هر بیمار با بیش از 25 سال سابقه درخشان فعالیت در استان البرز میباشد

و مفتخر است که با تکیه بر روش های کاملا علمی و بدون کمترین احساس درد و خماری و تنها ظرف 3 روز تا یک هفته، اقدام به ترک انواع مخدر و داروهای اعتیاد آور می نماید. جهت هرگونه مشاوره درباره ترک اعتیاد و درمان اعتیاد به روش سم زدایی و روان درمانی و ترک مواد مخدر در کرج و تهران میتوانید با کارشناسان مرکز ترک اعتیاد اکسیر پاکی تماس بگیرید

شماره تماس کلینیک ترک اعتیاد و مواد مخدر در کرج : 02632242647

شماره همراه : 09353242647

آدرس کلینیک تخصصی ترک اعتیاد ترک اکسیر پاکی : کرج.خیابان مظاهری به سمت میدان شهدا, جنب قنادی گلستان , نبش کوچه احمدی –

ترک مواد مخدر  و سم زدایی در تهران  – روان درمانی – روان درمانی در کرج – کلینیک ترک مواد مخدر 

بدون نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *